MIN BAKGRUNN

I 2012 startet jeg å utforske meditasjon. Mitt første bevisste møte med denne praksisen var med ”The Silva Method”. Metoden fanget min oppmerksomhet gjennom en samtale om healing. Nysgjerrigheten tok meg videre på en dypere søken.
Et par år senere skulle jeg få et møte med Yoga i Sør-Amerika. Yogareisen startet i Peru Januar 2014, hvor min andre yogatime var på en fjellhylle i Machu Picchu. Yoga var for meg kjærlighet ved første opplevelse. Jeg visste etter første shavasana at dette skulle bli en stor del av mitt liv og det har det også blitt.

Min bakgrunn i Yoga og Livsstil:                                                                                                           Våren 2017 avsluttet jeg min bachelor i «Livsstilsendring og Folkehelse» ved Høyskolen Kristiania. Min avsluttende bacheloroppgave omhandlet «På hvilken måte kan yoga redusere stress».

Siden 2017 har jeg undervist yoga for barn, unge, i barnehager, i bedrifter, på ulike yogasenter, samt arrangert jevnlige retreats og workshop.

Utdannelser:
• Bachelor i livsstilsendring og folkehelse
• 500 timer YTT Flow state yoga institute
• 50 timer Bhakti YTT med Audrey Sarquilla
• 65 timer Gravidyoga YTT med Yogamamma/Cathrine Mathiesen
• Barneyoga utdannelse m/Rainbow kids yoga

Hva er Yoga for meg?
For meg er yoga en reise hvor intensjonen er å bli bedre kjent med meg selv. Med yogaens ulike teknikker og verktøy har jeg lært meg å leve et liv i større akkord med mine ønsker og behov, fremfor å være «et offer» for stress og press fra ytre faktorer. Jeg har brukt yogaen for å bedre kunne lytte, forstå og håndtere følelser, tanker og kroppens signaler.

Hvordan kan jeg bidra med folkhelsen?
Min bachelorgrad er en studie med fokus på forebyggende helsearbeid. En studieretning som er et resultat av det høye og økende antallet livsstilssykdommer som nå er å se, ikke bare i Norge, men over hele verden.

Med min bakgrunn og indre motivasjon ønsker jeg nå å dele:

YOGA som et verktøy for å fremme helse, velvære og livskvalitet for

  • Enkeltpersoner
  • Ulike institusjoner som bedrifter, barnehager og skoler
  • For grupper i workshops og retreats både innenlands og utelands

LIVSSTIL DESIGN for deg som ønsker å ta steget videre og oppnå nye mål og manifestasjoner som er i tråd med hvor du ønsker å være.

  • 21 dager med veiledning, meditasjon og yoga
  • Denne gjøres hovedsakelig online gjennom video/zoom, dagbok og e-post. Er du i nærheten, kan også fysiske møter avtales

Ønsker du å vite mer, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på:

E-post:  heidi.yogaogcoaching@gmail.com

Telefon: (+47) 951 01 977

Varme hilsninger,

Heidi Folkeseth